Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme
Kirjaudu sisään
52.205.167.104
Käyttäjätunnus
Salasana

Yrityksemme

Rakentavaa sanottavaa

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo. Sen tuottamien tietopalveluiden, tieto- ja ammattikirjojen, oppimateriaalien, lehtien ja tapahtumien avulla kiinteistöalalla toimivien käytettävissä on aina ajantasaisin ja luotettavin tieto. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Suomen Kiinteistölehti, Taloyhtiön vastuunjako -tuotteet ja Taloyhtiötapahtuma. Lisäksi isännöimme kiinteistöalan johtavista asiantuntijayrityksistä koostuvaa REM-kumppanuusverkostoa. Yhtiömme omistaa Suomen Kiinteistöliitto.

Omistajan otteella

Meillä työskentelee 15 alan rautaista ammattilaista. Olemme pieni ja ketterä yritys, jossa tehdään intohimoisesti töitä taloyhtiöiden ja kiinteistöalan hyväksi. Toteutuskelpoinen ja asiakkaita hyödyttävä idea ei jää meillä jurnuttamaan organisaation rattaisiin. Työskentelemme yhdessä keskustellen ja tuloksellisesti. Ammattitaitoiset työntekijämme viihtyvät työssään ja arvostavat osaamistaan, toisiaan ja talon henkilöstöetuja. Modernit toimitilamme sijaitsevat Malmilla Helsingissä, mutta koronan myötä etätyöskentelystä on tullut pysyvä osa arkeamme, kunkin työntekijän toiveet huomioiden.

Tunne. Talosi.

Tiesitkö, että peräti 2/3 suomalaisten yksityisestä varallisuudesta on kiinni rakennuksissa? Me Kiinteistömediassa haluamme, että tuosta omaisuudesta — ihmisten kodeista — pidetään hyvää huolta. Tehtävämme on tuottaa ajantasaista ja asiantuntevaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisten ja taloyhtiöiden tarpeisiin. Asiantuntijaverkostossamme on yli 50 kiinteistöalan asiantuntijaa niin tekniikan, talouden kuin juridiikan saralta. Haluamme, että taloyhtiöiden päättäjät, isännöitsijät, kiinteistönhoitajat, vuokranantajat, urakoitsijat, sijoittajat ja alan opiskelijat saavat luotettavaa ja laadukasta tietosisältöä. Sillä vaalitaan suomalaisten kiinteistöjen, taloyhtiöiden ja meidän kotiemme arvoa.

Yrityksen historiaa

Olemme olleet taloyhtiöiden tietopankki jo vuodesta 1923 lähtien. Suomen Kiinteistölehteä on julkaistu vuodesta 1925 alkaen.

Juuremme juontavat vuonna 1923 perustettuun Talonomistajien Osakeyhtiöön – Gårdegarnas Aktiebolagiin, joka tunnetaan nykyään Suomen Talokeskuksena. Tytäryhtiö Helsingin Seudun Talokeskus muutti nimensä vuonna 1991 Kiinteistöalan Kustannus Oy:ksi – REP Ltd:ksi ja kustannustoiminta siirtyi sen tehtäväksi Talokeskuksen keskittyessä insinööritoimistoksi. Nimemme on ollut Kiinteistömedia Oy keväästä 2020 alkaen.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Hallitus

Yhteistyökumppanit

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: