Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme
Kirjaudu sisään
44.197.197.23
Käyttäjätunnus
Salasana

Yrityksemme

Kiinteistömedia on alan johtava sisältötalo, joka tuottaa kiinteistöalan tietopalveluja, kirjoja, oppimateriaaleja ja muita hyödyllisiä sisältöjä. Julkaisemme myös Suomen Kiinteistölehteä ja Taloyhtiön vastuunjako -tuoteperheen palveluja, kirjoja ja oppaita. Olemme Suomen Kiinteistöliiton kokonaan omistama kustannusyhtiö.

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön johtamisesta, hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, juridiikasta tai kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa painettuna ja digitaalisena. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöiden hallitukset ja osakkaat, isännöitsijät, huoltoyhtiöt, kiinteistöalan juristit, talousasiantuntijat, kiinteistövälittäjät, vuokranantajat, sijoittajat ja alan koulutusta antavat oppilaitokset.

Voit aina luottaa palvelujemme tietosisältöön ja ajantasaisuuteen. Toimittajamme ja kirjailijamme ovat alansa huippuammattilaisia, ja laadun takeena on omistajamme Suomen Kiinteistöliitto. Tuotamme tietoa asiantuntemuksella ja ammattitaidolla sinun tarpeisiisi!

Yrityksen historiaa

Olemme olleet taloyhtiöiden tietopankki jo vuodesta 1923 lähtien. Suomen Kiinteistölehteä on julkaistu vuodesta 1925 alkaen.

Juuremme juontavat vuonna 1923 perustettuun Talonomistajien Osakeyhtiöön – Gårdegarnas Aktiebolagiin, joka tunnetaan nykyään Suomen Talokeskuksena. Tytäryhtiö Helsingin Seudun Talokeskus muutti nimensä vuonna 1991 Kiinteistöalan Kustannus Oy:ksi – REP Ltd:ksi ja kustannustoiminta siirtyi sen tehtäväksi Talokeskuksen keskittyessä insinööritoimistoksi. Nimemme on ollut Kiinteistömedia Oy keväästä 2020 alkaen.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Hallitus

Yhteistyökumppanit

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: