Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme
Kirjaudu sisään
18.208.202.194
Käyttäjätunnus
Salasana

Yrityksemme

yritys

Me täällä Kiinteistömedia Oy:ssä olemme taloyhtiöitä ja kiinteistöalan ammattilaisia varten, asumisen asialla. Olemme alan johtava kustannusyhtiö, joka tuottaa kiinteistöalan kirjallisuutta, lomakkeita, verkkopalveluita ja -kursseja sekä sisältöpalveluja. Julkaisemme myös Suomen Kiinteistölehteä. Olemme Suomen Kiinteistöliiton 100 %:sesti omistama kustannusyhtiö.

Kun tarvitset tietoa taloyhtiön hallinnosta ja taloudesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönhoidosta, kiinteistöalan juridiikasta tai vaikkapa kiinteistönvälityksestä ja vuokrauksesta, saat sen meiltä haluamassasi muodossa: kirjana, verkkokirjana, verkkopalveluna tai verkkokurssina. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa taloyhtiöiden osakkaat, hallitukset, isännöitsijät, huoltoyhtiöt, kiinteistöalan juristit, talousasiantuntijat, kiinteistönvälittäjät, vuokranantajat ja alan oppilaitokset.

Voit aina luottaa palvelujemme tietosisältöön ja ajantasaisuuteen. Toimittajamme ja kirjailijamme ovat alansa huippuammattilaisia, ja laadun takeena on omistajamme Suomen Kiinteistöliitto. Tuotamme tietoa asiantuntemuksella ja ammattitaidolla – sinun tarpeisiisi!

Visiomme

Olemme kiinteistöalan johtava kustantaja.

Yrityksen historiaa

Olemme olleet taloyhtiöiden tietopankki jo vuodesta 1923 lähtien. Suomen Kiinteistölehteä on julkaistu vuodesta 1925 alkaen.

Juuremme juontavat vuonna 1923 perustettuun Talonomistajien Osakeyhtiöön – Gårdegarnas Aktiebolagiin, joka tunnetaan nykyään Suomen Talokeskuksena. Tytäryhtiö Helsingin Seudun Talokeskus muutti nimensä vuonna 1991 Kiinteistöalan Kustannus Oy:ksi – REP Ltd:ksi ja kustannustoiminta siirtyi sen tehtäväksi Talokeskuksen keskittyessä insinööritoimistoksi.

Kiinteistöalan Kustannus Oy muutti nimensä vuoden 2020 keväällä Kiinteistömedia Oy:ksi.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Hallitus

Yhteistyökumppanit