Kirjaudu sisään
3.214.224.207
Käyttäjätunnus
SalasanaTaloyhtiön vastuunjako

Teini potkaisi reiän välioveen – korjaako taloyhtiö? Avaimet jäivät Viron-matkalle – mistä uudet? Kaveriporukka auttoi muutossa ja pesukoneliitäntä jäi vuotamaan – kenen on vastuu?

Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja välillä jotain menee rikki ja jotain katoaa. Taloyhtiöissä tämä on jokapäiväistä. Läheskään aina ei ole itsestään selvää, missä vastuun rajat kulkevat missäkin tilanteessa.

Perusteelliset vastaukset näihin ja lukuisiin muihin vastuukysymyksiin löydät Kiinteistömedia Oy:n vastuunjaon tuotteista. Tutustu tuotteisiin tästä ja tilaa itsellesi sopiva ratkaisu!

Tuotteet hallitukselle ja isännöitsijälle

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu

Taloyhtiön vastuunjako -verkkopalvelu on todellinen ammattilaisen työkalu, jonka avulla päivität osaamistasi ja kehität asiantuntijuuttasi! Monipuolisesta verkkopalvelusta löydät vastaukset kunnossapitovastuun jakautumiseen, jatkuvasti täydentyvän tapauspankin toimintaohjeineen sekä muita käytännön vinkkejä. Kätevä verkkopalvelu kulkee aina mukanasi.

Lue lisää

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D (lisättäväksi isännöintiyrityksen verkkosivustolle)

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko 3D on tarkoitettu lisättäväksi esimerkiksi isännöintiyrityksen verkkosivuille, josta osakkaat voivat käydä tarkistamassa vastuunjaon huonetiloittain. Palvelun avulla isännöintiyritys viestii vaivattomasti vastuunjaosta ja saa samalla hyödyllistä sisältöä verkkosivuilleen.

Lue lisää

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus – hallitukselle ja isännöitsijälle -opas on jokaisen kiinteistöalan ammattilaisen päivittäinen työkalu ja ammattitaidon kulmakivi. Se auttaa sinua perustelemaan kunnossapitovastuuta koskevat ratkaisusi niin pääsäännön mukaisissa tilanteissa kuin erilaisissa poikkeuksissa.

Tutustu kirjaan Tutustu verkkokirjaan

Tuotteet osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko – osakkaalle ja asukkaalle -opas on tarkoitettu kunnossapitovastuiden nopeaan selvittämiseen. Selkeät ja tarkat piirroskuvat osoittavat vastuutahon yhdellä vilkaisulla.

Tutustu kirjaan Tutustu verkkokirjaan

Ansvarsfördelningtabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende

Ansvarsfördelningstabellen för bostadsaktiebolag – till aktieägare och boende -handboken svarar på frågor om ansvarsfördelningen i bostadsaktiebolag.

Tutustu kirjaan

Kodin vastuunjakotaulukko 2019

Kodin vastuunjakotaulukko on joka kodin pikavastuutaulukko. Oppaan selkeistä huonekuvista selvität vastuunjaon helposti ja nopeasti sekä saat myös tiedon yleisimmistä osakkaalle kuuluvista huoltotöistä.

Lue lisää

Taloyhtiön vastuunjako -juliste

Laminoidusta julisteesta selviävät osakkaan ja taloyhtiön tärkeimmät vastuut, ja sen voi kiinnittää esimerkiksi taloyhtiön rappukäytävään, ilmoitustaululle tai kokoushuoneeseen.

Lue lisää

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: