Skip Navigation LinksEtusivu > Kirjailijat
Kirjaudu sisään
3.214.224.207
Käyttäjätunnus
Salasana
Kirjailijat

Haluatko kirjailijaksi?

Onko sinulla rautainen asiantuntemus joltakin kiinteistöalan osa-alueelta? Haluaisitko jakaa tietosi ja kokemuksesi muidenkin kanssa? Kiinnostaako maine ja kunnia? Tule meille kirjoittajaksi!

Lue lisää

Kiinteistömedia Oy julkaisee laajasti kiinteistöihin liittyvää kirjallisuutta ja oppimateriaalia: aihealueitamme ovat taloyhtiön hallinto, talous, juridiikka, huolto ja tekniikka sekä kiinteistönvälitys ja vuokraus.

Kirjoina julkaisemme sekä tiiviimpiä oppaita että laajempia käsikirjoja hallitustyöhön, asumiseen ja korjausrakentamiseen. Suosituimpia kirjojamme ovat muun muassa Taloyhtiön vastuunjakotaulukko, Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus, Hallituksen tehtävät ja vastuut, Taloyhtiön hallituksen ABC, Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari, Isännöinnin käsikirja ja Kiinteistönhoidon käsikirja. Suurin osa kirjoistamme on saatavana myös verkkokirjoina.

Verkkokurssimme ovat täsmäkursseja jostain kiinteistöihin liittyvästä aihealueesta, kuten avainturvallisuus. Kurssejamme käyttävät oppimateriaalinaan niin alan oppilaitokset kuin taloyhtiöiden hallitukset.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: