Skip Navigation LinksEtusivu > Kirjailijat
Kirjaudu sisään
34.204.180.1
Käyttäjätunnus
Salasana
Kirjailijat

Haluatko kirjailijaksi?

Onko sinulla rautainen asiantuntemus joltakin kiinteistöalan osa-alueelta? Haluaisitko jakaa tietosi ja kokemuksesi muidenkin kanssa? Kiinnostaako maine ja kunnia? Tule meille kirjoittajaksi!

Lue lisää

Kiinteistöalan Kustannus Oy julkaisee laajasti kiinteistöihin liittyvää kirjallisuutta ja oppimateriaalia: aihealueitamme ovat taloyhtiön hallinto, talous, juridiikka, huolto ja tekniikka sekä kiinteistönvälitys ja vuokraus.

Kirjoina julkaisemme sekä tiiviimpiä oppaita että laajempia käsikirjoja hallitustyöhön, asumiseen ja korjausrakentamiseen. Suosituimpia kirjojamme ovat muun muassa Taloyhtiön vastuunjakotaulukko, VastuunjakotaulukkoPlus, Hallituksen tehtävät ja vastuut, Taloyhtiön talous - Osakkaan opas, Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari, Isännöinnin käsikirja ja Kiinteistönhoidon käsikirja. Pyrimme siihen, että kaikki kirjamme olisivat saatavana myös sähköisinä.

Verkkokurssimme ovat täsmäkursseja jostain kiinteistöihin liittyvästä aihealueesta, kuten avainturvallisuus. Kurssejamme käyttävät oppimateriaalinaan niin alan oppilaitokset kuin taloyhtiöiden hallitukset.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: