Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme > Rekrytoimme
Kirjaudu sisään
34.204.185.54
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekrytoimme

Hei sinä ekstrovertti kehittäjä, joka haluat päästä koodaamaan kaikkein kovimpien devaajien joukkoon! Oletko miettinyt jo seuraavaa kunnianhimoista ura-askeltasi? Ratsastatko digitalisaation aallonharjalla ja haluatko hallita kaikkein uusimmat teknologiat? Puhkutko vallankumouksellisia ideoita ja halua näyttää kaiken maailman kareneille, mistä sinut on tehty?

Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, voit jatkaa matkaasi kokisautomaatille. Sen sijaan jos sinua kiinnostaa arkinen pakertaminen porukassa, joka tekee Suomen laadukkaimpia KiRa-alan tietosisältöjä ja -palveluja tavallisille keskiluokkaisille ihmisille, lue tämä ilmoitus loppuun. (Jos et tiedä, mitä KiRa tarkoittaa, ei hätää: kyse on taloista ja kodeista. Harvemminhan niissä mitään hohdokasta tapahtuu, mutta niissä me vain asumme, ja niihin me suomalaiset olemme sitoneet noin 2/3 kansallisvarallisuudestamme.)

Haussamme on koko- tai osapäiväinen

WordPress-kehittäjä

joka tykkää ammattimaisesta meiningistä ja säännöllisistä työajoista. Työtoverisi ovat rautaisia no nonsense -tyyppejä, joista valtaosa menee työpäivän jälkeen mieluummin lukemaan, hiihtelemään tai mökille kuin kaljalle työkavereiden kanssa. Osa meistä ei paljoa juttele vaan tekee töitä.

Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa — tärkeintä on, että sinulla on intoa oppia lisää WordPressistä ja teoriatieto hallussa. Meillä pääset käytännössä kehittämään ja ylläpitämään WordPress- ja WooCommerce-sivustoja ja oppimaan uutta. Sinun ei tarvitse yksin ratkaista kaikkia pulmia vaan olet luotettava ratas koneistossa, jossa ongelmat ratkaistaan yhdessä.

Yhtiömme kehittää kokoonsa nähden monia erilaisia tuotteita ja palveluja. Jotta työnkuvasi ei olisi yksipuolinen, olet mukana myös projekteissa, joissa kehitetään verkko-oppimista, asiakkuudenhallintaa, myyntiä ja markkinointia ja tapahtumia. Tänä vuonna meillä käynnistyy pari erittäin mielenkiintoista hanketta, joiden lopputulosta emme tiedä vielä itsekään.

Edellytämme sinulta vahvaa ymmärrystä WordPressin ja sen eri komponenttien toiminnasta sekä perusosaamista PHP:sta ja JavaScriptistä. WooCommercen syvällinen tuntemus on bonusta. Loppu on sinusta kiinni.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Thomas Åberg, p. 050 537 5107. Hänelle voi lähettää myös meiliä osoitteeseen thomas.aberg@kiinteistomedia.fi

Kiinteistömedia Oy

Kiinteistömedia Oy on Suomen Kiinteistöliiton kokonaan omistama yhtiö. Se on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, juristeille, teknisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Yhtiön liikevaihto koronavuonna 2020 oli noin 2,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,1 miljoonaa ja henkilömäärä noin 14. Yhtiö on vakavarainen ja tarjoaa rautaisille ammattilaisilleen kilpailukykyiset henkilöstöedut. Toimitilamme ovat Malmilla, mutta eihän siellä kukaan nyt ole.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: