Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme > Rekrytoimme - Palveluasiantuntija
Kirjaudu sisään
3.214.224.207
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekrytoimme: palveluasiantuntija

Pysytkö rauhallisena ja ystävällisenä tilanteessa kuin tilanteessa? Rakastatko ratkaista kinkkisiä tietoteknisiä ongelmia? Hahmotatko nopeasti, miten tieto soljuu järjestelmästä toiseen ja osaat kääntää tämän kaiken asiakkaan kielelle?

Kiinteistömedia Oy on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää korkealaatuisia asumisen tietosisältöjä ja -palveluja. Liiketoimintamme kasvaa ja digitalisoituu kovaa vauhtia, ja nyt haussamme on tietoteknisesti valveutunut kokopäiväinenPalveluasiantuntija

Hänen tehtävänsä on vastata äänellään, sanoillaan ja kasvoillaan asiakaspalvelustamme, jota annamme puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaillamme, joita ovat mm. isännöitsijät, asiantuntijat ja taloyhtiöiden päättäjät, menee välillä sormi suuhun, kun sisäänkirjautuminen ei onnistu, kun sovellus ei toimi niin kuin pitäisi, kun kirjatilaus on myöhässä tai kun lasku on epäselvä. Meille asiakaspalvelun laatu ja inhimillisyys ovat erottautumistekijöitä näinä aikoina, kun monin paikoin sitä ei saa enää jonottamallakaan.

Ymmärtävän asiakasneuvonnan lisäksi tehtävässä olennaista on digitaalisten palveluidemme hyvä tuntemus sekä asiakasrekisterien ja tuotetiedon hallinta. Tiedon laatu ja jalostaminen ovat yhä keskeisemmässä roolissa liiketoiminnassamme, eivätkä vain myynnin ja markkinoinnin suuntaamisessa. Palveluidemme käyttökokemus riippuu osaltaan myös siitä, että asiakastiedot, lisenssit, tilaustiedot ja hinnat ovat alkujaankin oikein käyttäjähallinnassa ja CRM-järjestelmässämme — niin asiakaspalvelijasta kasvaa asiantuntija.

Työtoverisi ovat oman alansa rautaisia moniosaajia. Yhtiömme kehittää kokoonsa nähden monia hyvin erilaisia tuotteita ja digitaalisia palveluja. Ennen pitkää sinäkin olet mukana projekteissa, joissa kehitetään tietopalveluja, asiakkuudenhallintaa, myyntiä ja markkinointia. Voit olla vasta työurasi alkuvaiheessa — tärkeintä on, että sinulla on kykyä oppia ja hahmottaa loogisia kokonaisuuksia ja laitteiden, IT-järjestelmien ja tiedon välisiä yhteyksiä ja että osaat ”lukea ihmisiä”. Meillä pääset oppimaan ja kehittämään samoja alustoja, joita käytät työssäsi.

Todennäköisesti sinulla on kaupallinen tai tekninen, vähintään AMK-tasoinen pohjakoulutus, mutta mikään tutkinto ei suoraan valmista juuri meidän tuotteidemme, asiakaskuntamme ja järjestelmiemme erityispiirteisiin. Oma-aloitteisuus sekä aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja CRM-järjestelmistä, erityisesti MS Dynamicsista, on eduksi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 30.6.2021 mennessä lähettämällä sähköpostitse suomenkielinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen otto.mattsson@kiinteistomedia.fi. Työ alkaa elo–syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Otto Mattsson, parhaiten ke 23.6.2021 klo 12–15, p. 0400 261 563.

Kiinteistömedia Oy on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, teknisille ja juridisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Kiinteistömedian tunnetuimpia tuotteita ovat Suomen Kiinteistölehti, Taloyhtiön vastuunjako -tuotteet sekä Taloyhtiö-tapahtuma. Yhtiön liikevaihto koronavuonna 2020 oli noin 2,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,1 miljoonaa ja henkilömäärä noin 14. Yhtiö on vakavarainen ja tarjoaa rautaisille ammattilaisilleen poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Yhtiön omistaa Suomen Kiinteistöliitto. Modernit toimitilamme ovat Malmilla, mutta koronan myötä etätyöskentelystä on tullut pysyvä osa arkeamme itse kunkin yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: