Skip Navigation LinksEtusivu > Yrityksemme > Rekrytoimme - Kehitysjohtaja
Kirjaudu sisään
3.214.224.207
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekrytoimme: kehitysjohtaja

Haluatko edetä näköalapaikalle digitalisoimaan kokonaista toimialaa? Tekeekö mielesi päästä rakentamaan omannäköistäsi IT-arkkitehtuuria, josta kasvaa uutta liiketoimintaa ja uusia toiminta- ja jopa ajattelumalleja?

Kiinteistömedia Oy on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää korkealaatuisia asumisen tietosisältöjä ja -palveluja. Yhtiön liiketoiminta digitalisoituu ja kasvaa vauhdilla. Tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä toiseen yritykseen haussamme on IT-taustainenKehitysjohtaja

vastaamaan yhtiön IT-arkkitehtuurista, sen keskeisistä järjestelmistä ja digitaalisten hankkeidemme kehityssalkusta. Kiinteistömediassa kehitysjohtajan tehtävä on laaja-alainen ja kaikkea muuta kuin hallinnollinen. Riippuu valittavan henkilön taustasta, painottuvatko tehtävässä taustajärjestelmät, verkkokauppa, palvelukehityshankkeet vai jokin muu osa-alue — joka tapauksessa kaikkiin niihin joutuu sekaantumaan, niin kädet savessa kuin strategisella tasolla. Tämä on pieni ja ketterä yhtiö, jossa johtajakin saa itse vääntää koodia ja ylläpitää sivustoja.

Tässä kokonaisvaltaisessa tehtävässä olennaista on ymmärtää, mitkä ovat digitalisaation mahdollisuudet — ja rajoitteet — taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden työssä. Tieto- ja oppimissisältöjen muuttuminen hyödyllisiksi, asiakaslähtöisiksi digitaalisiksi palveluiksi vaatii IT-osaajalta teknisen osaamisen ja näkemyksen lisäksi kykyä työskennellä yhdessä ja tuloksellisesti toisten, aivan yhtä fantastisten asiantuntijoiden kanssa.

Vuosikymmenten kokemusta tärkeämpää on, että sinulla on kykyä vetää IT-hankkeita sekä hahmottaa teknologia- ja kumppanivalintojen ja liiketoiminnan kehittymisen välisiä yhteyksiä. Meillä pääset käytännössä kehittämään ja rakentamaan sitä infraa, josta vastaat. Kehitysjohtaja on yhtiön johtoryhmän jäsen ja siinä vastuualueensa ylin asiantuntija. Lisäksi olet pienen, sinun mukanasi ehkä kasvavan tiimin esimies — tällä hetkellä ostamme suurimman osan koodaustyöstä ulkoa.

Työtoverisi ovat alansa rautaisia moniosaajia. Yhtiömme kehittää kokoonsa nähden monia hyvin erilaisia digitaalisia palveluja. Sinäkin olet keskeisesti mukana projekteissa, joissa kehitetään tietopalveluja, verkkokauppaa, sähköistä oppimista, myyntiä ja markkinointia. Työlistallamme on myös maan johtavan kiinteistöalan sivuston kiinteistolehti.fin uudistaminen yhdessä toimituksen ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Todennäköisesti sinulla on tekninen korkeakoulutus, mutta mikään tutkinto ei suoraan valmista juuri meidän palveluidemme, asiakaskuntamme ja järjestelmiemme erityispiirteisiin. Aiempi tittelisi on saattanut olla kehitys- tai projektipäällikkö, ja plakkarissasi on jo muutama isompi IT-hanke. Kokemus WordPress + WooCommerce -kombinaatiosta, media- tai kustannusalan IT-ympäristöistä ja/tai MS:n toimisto-ohjelmistoista on eduksi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää lähettämällä oheisen linkin kautta suomenkielinen hakemus palkkatoiveineen ja CV. Lisätietoja tehtävästä antavat InHuntin Senior Headhunter Jari Tourunen p. 0400 560 836 ja Senior Headhunter Casimir Tallqvist p. 040 555 7790. https://ats.talentadore.com/apply/kehitysjohtaja-kiinteistomedia-oy/mJkj08

Kiinteistömedia Oy on kiinteistöalan johtava sisältötalo, joka julkaisee ja kehittää tietosisältöjä ja -palveluja ja järjestää tapahtumia taloyhtiöille ja alan ammattilaisille, kuten isännöitsijöille, teknisille ja juridisille asiantuntijoille ja sijoittajille. Kiinteistömedian tunnetuimpia tuotteita ovat Suomen Kiinteistölehti, Taloyhtiön vastuunjako -tuotteet sekä Taloyhtiö-tapahtuma. Yhtiön liikevaihto koronavuonna 2020 oli noin 2,5 miljoonaa euroa, liikevoitto 0,1 miljoonaa ja henkilömäärä noin 14. Yhtiö on vakavarainen ja tarjoaa rautaisille ammattilaisilleen poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Yhtiön omistaa Suomen Kiinteistöliitto.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: