Kirjaudu sisään
3.92.74.105
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Kaikki verkkotuotteet > Toiminnantarkastuksen perusteet - HTHJPLUS

Toiminnantarkastuksen perusteet - HTHJPLUS

Tuotekuva
Julkaisuvuosi:
2017
Tuotenro:
41026
Formaatit:

Verkkokurssi

Lisenssityypit:

12 kk määräaikainen

Kirjailijat:

Juho Järvinen

89,00 €
HUOM! Kiinteistöliiton ja sen jäsenyhdistysten sekä Suomen Vuokranantajien jäsenille maksuton.
Lisää ostoskoriin

KIINTEISTÖLIITON TAI VUOKRANANTAJIEN JÄSEN – NÄIN OTAT TOIMINNANTARKASTUKSEN PERUSTEET -VERKKOKURSSIN KÄYTTÖÖSI >>

Toiminnantarkastuksen perusteet -verkkokurssi (HTHJPLUS) on suunnattu taloyhtiöiden toiminnantarkastajille ja toiminnantarkastajiksi haluaville. Kurssilta saa kattavat perustiedot toiminnantarkastuksen tekemiseen. 

Kurssi on jaoteltu niin, että toiminnantarkastuksen voi suorittaa kurssin ohessa. Tarkastettavat taloyhtiön hallinnon ja talouden osa-alueet käydään yksityiskohtaisesti läpi. Esimerkkien ja monipuolisten työkalujen avulla voi ohjatusti laatia muistioita toiminnantarkastuksen eri vaiheista.

Kurssilla toiminnantarkastaja saa ohjeet myös toiminnantarkastuksen tuloksena syntyvien muistioiden käyttöön ja laatimiseen. Kurssin käytyään toiminnantarkastaja pystyy arvioimaan, millainen tarkastuskertomus on kulloisessakin tilanteessa syytä antaa. Kurssi sisältää Suomen Kiinteistöliiton mallin mukaan laaditun vakiomuotoisen toiminnantarkastuskertomuksen pohjan, jota toiminnantarkastaja voi käyttää tarkastuskertomusta laatiessaan.

Toiminnantarkastuksen perusteet kuuluu HTHJPLUS-kurssisarjaan, joka täydentää HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen -kurssisarjaa.

Toiminnantarkastuksen perusteet on Suomen Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöille sekä Suomen Vuokranantajien jäsenille maksuton jäsenetu. Kurssin voi ottaa käyttöön kuten HTHJ-kokonaisuuden.

HUOM! Kurssille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Kiinteistöalan Kustannuksen Oy:n verkkokaupan käyttäjäksi.

Arvostelut
Arvostelun lisääminen vaatii rekisteröitymistä