Kirjaudu sisään
18.204.42.98
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Kiinteistönvälitys > Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

Tuotekuva
Painos:
2.
Julkaisuvuosi:
2018
ISBN:
978-951-685-452-9
Tuotenro:
528
Koko:
A5
Sivumäärä:
194
Formaatit:

Kirja

Kirjailijat:
49,00 €
Lisää ostoskoriin

"Pidin kovasti. Kirja on käytännönläheinen, jouhevasti kirjoitettu ja sisältää hyviä esimerkkejä." - Marjo Kumpula, Turun ammattikorkeakoulu

"Oivaltavaa, rytmikästä ja helppolukuista tekstiä." - Esa Heikkinen, Kiinko

Menesty kiinteistönvälittäjänä ja ylitä itsesi yhä uudelleen!

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on opas työtapoihin ja asenteisiin, jotka saavat lukijansa menestymään kiinteistönvälittäjänä ja ylittämään itsensä yhä uudelleen sekä inhimillisillä että rahallisilla mittareilla mitattuna.

Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka kirjoittaja on omassa työssään kokenut hyviksi ja toimiviksi.

Kapuaminen huipulle ei ole helppoa. Silti jokaisen kiinteistönvälittäjän tulisi kirjoittajan mielestä sinne pyrkiä. Jos olet aloittanut kiipeämisen vuorelle, eikö tuntuisi kummalliselta jäädä puoliväliin? Aloita oma matkasi huipulle jo tänään!

Kirjan on kirjoittanut YKV, FM Mika Saavalainen, joka työskentelee yrittäjänä ja tiiminvetäjänä Kiinteistötoimisto Sky Oy:ssä. Team Sky on oman organisaationsa kaikkien aikojen menestynein tiimi, ja Saavalainen on 24 vuoden kokemuksellaan ketjun menestynein kiinteistönvälittäjä.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: