Kirjaudu sisään
18.208.202.194
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Lakiasiat > Isännöitsijän työaika - Uuden työaikalain mukaiset muutokset ja mahdollisuudet

Isännöitsijän työaika - Uuden työaikalain mukaiset muutokset ja mahdollisuudet

Tuotekuva
Painos:
1.
Julkaisuvuosi:
2020
ISBN:
978-951-685-496-3
Tuotenro:
125
Koko:
A5
Sivumäärä:
116
Formaatit:

Kirja

Kirjailijat:

Kaivanto, Keijo - Asikainen, Jarmo

32,00 €
Lisää ostoskoriin

Työaikalaki uudistui vuoden 2020 alussa. Isännöintiyritysten kannalta suurin muutos on, että kaikki työ on jatkossa työaikalain alaista, mukaan lukien taloyhtiöiden kokouksiin käytetty aika. Työaikaa on seurattava, ja työajan ulkopuolella tehtävästä työstä on maksettava työaikalain mukaiset lisä- ja ylityökorvaukset. Myös kokouspalkkiokäytäntö on sopeutettava työaikalain vaatimuksiin.

Isännöitsijän työaika -kirja ohjaa isännöintiyritystä järjestämään isännöitsijöiden työajan uuden työaikalain mukaiseksi. Kirja selvittää, mitkä ovat isännöintiyrityksen näkökulmasta keskeisimmät muutokset laissa ja miten yrityksen on niiden perusteella muokattava toimintakäytäntöjään.

Kirjassa kerrotaan, mitä vaihtoehtoja yrityksellä on isännöitsijöiden työajan järjestämiseen (esim. liukuva työaika, joustotyöaika) ja milloin kannattaa hyödyntää mitäkin vaihtoehtoa. Lisäksi kirja selvittää, miten kokouksiin käytettävä aika on mahdollista jatkossa isännöitsijöille korvata.

Kirjan liitteinä ovat valmiit mallit isännöitsijöiden työsopimusten ja niiden työaikaa koskevien liitteiden päivittämiseen.

Kirja on tarkoitettu isännöintiyritysten päätöksentekijöille sekä HR-henkilöstölle. Se sopii tietolähteeksi myös isännöitsijöille, jotka ovat kiinnostuneita työaikansa järjestämisestä.

Kirjan ovat kirjoittaneet asianajaja, VT, opetusneuvos Keijo Kaivanto ja asianajaja, VT Jarmo Asikainen.

Arvostelut
Arvostelun lisääminen vaatii rekisteröitymistä