Kirjaudu sisään
35.172.233.2
Käyttäjätunnus
Salasana
Etusivu Kaikki verkkotuotteet > HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen

HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen

Tuotekuva
Julkaisuvuosi:
2016
Tuotenro:
41022
Formaatit:

Verkkokurssi

Lisenssityypit:

12 kk määräaikainen

179,00 €
HUOM! Kiinteistöliiton ja sen jäsenyhdistysten sekä Suomen Vuokranantajien jäsenille maksuton.
Lisää ostoskoriin

KIINTEISTÖLIITON TAI VUOKRANANTAJIEN JÄSEN – NÄIN OTAT HTHJ-VERKKOKURSSIT KÄYTTÖÖSI >>

HTHJ - Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen on taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja puheenjohtajille suunnattu verkkokurssikokonaisuus. Se koostuu viidestä kurssista:

  • Hallituksen tehtävät ja vastuut - HTHJ
  • Taloyhtiön yhtiökokous - HTHJ
  • Taloyhtiön talous - HTHJ
  • Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus - HTHJ
  • Kiinteistön ylläpito - HTHJ

TUTUSTU KURSSIEN SISÄLLYSLUETTELOIHIN TÄSTÄ (PDF).

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu loppukoe. Kun suoritat loppukokeen hyväksytysti, voit tulostaa itsellesi Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen -sertifikaatin.

Kurssit ovat 1-1,5 tunnin mittaisia. Kursseja ei ole pakko suorittaa kerralla loppuun, vaan voit opiskella omassa tahdissa silloin, kun sinulla on aikaa. Koko kurssikokonaisuuden suorittamiseen kuluu aikaa yhteensä noin 6-7 tuntia.

Kurssisarjan verkkokurssit ovat Suomen Kiinteistöliiton asiantuntijoiden laatimia ja niitä on kiitelty erinomaisesta pohjustuksesta työskentelyyn taloyhtiöiden hallituksissa.

"Tämä kurssi oli huippu. Sekä videot että kirjallinen materiaali olivat erinomaisia. Kurssi tuli todelliseen tarpeeseen" – Kiinteistön ylläpito – HTHJ

"Paras koulutusmuoto ainakin minulle, koska saattoi suorittaa silloin kun oli sopiva hetki" – HTHJ-kurssikokonaisuus

"Selkeäsanaisia ja asiapainotteisia videoita" – HTHJ-kurssikokonaisuus

"Kurssi antoi hyvät pohjatiedot siitä mitä kaikkea pitää osata huomioida sopimuksia kilpailutettaessa ja tehdessä" – Taloyhtiön sopimukset ja kilpailutus – HTHJ

HUOM! Kurssikokonaisuuteen osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Kiinteistöalan Kustannuksen Oy:n verkkokaupan käyttäjäksi.

Arvostelut
Arvostelun lisääminen vaatii rekisteröitymistä
28.4.2020 15:51:25Juha KartiKyllä oli hieno asia,että löysin tämän kurssin ! Juuri tällaista tietoa olen kaivannut jo vuosikausia..Oli tosi hyvä,että liityimme Pirkanmaan Kiinteistöliittoon ja näin löytyi tämäkin tietopaketti. Kurssi on toteutettu sopivan mittaisina osioina joiden jälkeen on aina motivoiva testi..
Kurssi avasi ymmärtämään,miten taloyhtiö oikein toimii..Kiitokset kirssiosioiden pitäjille..
19.12.2017 15:23:21Olli-Pekka SormaHTHJ-e-kurssi: Mainio kurssi käsittäen hirvittävän määrän asiaa. Kehitettävää olisi ainakin videoissa(mikä lisäarvo videosta tulee, jossa näkee kurssittajan availevan suutaan? Lisäksi sekä "osakurssikokeissa" että loppukokeessa on "vajaita" kysymyksiä, jotka vaikuttavat siten kompakysymyksinä.Taloyhtiön asiat ovat täyttä asiaa, joten kokeiden kysymystenkin olettaisi seuraavan samaa linjaa.