Kirjaudu sisään
3.214.224.207
Käyttäjätunnus
Salasana
 

Sisältöpalvelut

Tuotamme käyttötarkoitukseesi räätälöityjä digitaalisia ja printtisisältöjä tarpeesi mukaan.

Tarjoamamme sisältöpalvelut on listattu alla. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin. Mukana esimerkkejä.

Videotuotanto

Tuotamme videoita markkinointisi avuksi tai henkilökuntasi kouluttamiseen ideoinnista kuvaukseen ja videon editointiin valmiiksi asti. Kuvauksia varten meillä on oma studio, mutta kuvaukset hoituvat myös muuallakin asiakkaan haluamassa paikassa.

Lue lisää ...

Animaatiot

Animaatio on hauska ja ytimekäs tapa puhutella kohdeyleisöäsi. Luomme viestisi ympärille puhuttelevan animaation suunnittelusta valmiiksi videoksi, jota voit käyttää haluamissasi kanavissa.

Lue lisää ...

Verkkokurssit

Verkkokursseilla koulutat henkilökuntaasi tai jäsenistöäsi kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kouluttautuminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan ja hoituu näppärästi niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Tuotamme verkkokurssin asiakkaan toiveiden mukaan ja tarjoamme kolmea sisällöltään ja monipuolisuudeltaan eritasoista verkkokurssiratkaisua.

Lue lisää ...

Verkkokirjat

Jokaisella organisaatiolla on monenlaista arvokasta ja henkilöstölle ja muille kohderyhmille tärkeää tietoa eri muodoissa tallennettuna. Tieto voi kuitenkin olla monessa eri muodossa ja hankalasti haettavissa.

Tarjoamme ratkaisuksi aineistojen muokkaamista verkkokirjaksi. Tuotamme materiaaleistasi kaikilla päätelaitteilla luettavan verkkokirjan, jossa on tehokas haku ja selkeä sisällysluettelo.

Lue lisää ...

Verkkotestit

Tuotamme myös visuaalisesti houkuttelevia ja helppokäyttöisiä verkkotestejä, jotka voit upottaa haluamallesi verkkosivulle. Verkkotesteillä innostat asiakkaasi tutustumaan tuotteisiisi ja palveluisi hauskalla tavalla.

Lue lisää ...

Artikkelit ja tietopaketit

Laadimme tarpeesi mukaan julkaisuihisi ja verkkosivuillesi taloyhtiömaailmaan liittyvistä aiheista asiantuntevia artikkeleita ja tietopaketteja.

Lue lisää ...

Editointi ja oikoluku

Tekstinmuokkauksen ammattilaisina tarjoamme apua erilaisten tekstien toimittamisessa ja oikolukemisessa.

Lue lisää ...

Jäsen- ja asiakaslehdet

Ammattitaitoisena ja kokeneena lehtikustantajana olemme valmiita keskustelemaan yhteistyöstä jäsen- tai asiakaslehtesi kustantamisen tiimoilta.

Lue lisää ...

Oppimateriaali

Räätälöimme ja tuotamme oppimateriaaleja asiakkaan tarpeisiin, laadukkaasti ja asiakkaan haluamassa muodossa.

Lue lisää ...

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: