Kirjaudu sisään
3.236.253.192
Käyttäjätunnus
Salasana
Rekisteröityminen käyttäjäksi

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Rekisteröidy asiakkaaksemme täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Huomaathan, että sähköpostiosoitteen tulee aina olla henkilön sähköpostiosoite, ei organisaation yleisosoite. Paina sen jälkeen Rekisteröidy-painiketta. 

Saat välittömästi rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tiedon käyttäjätunnuksestasi (= rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite) ja salasanastasi.

Samoilla tunnuksilla pääset kirjautumaan myös tilaamiisi sähköisiin tuotteisiin.
Täytä omat tiedot
Valitse ensin, oletko yritys-, taloyhtiö- vai yksityisasiakas. HUOM! Valintaa ei voi vaihtaa rekisteröitymisen jälkeen.
Jäsennumero
Syötä Kiinteistöliiton jäsennumero "Jäsennumero" -kenttään. Jos valitset rekisteröitymismuodoksi "Taloyhtiö", järjestelmä täyttää automaattisesti taloyhtiön nimen ja Y-tunnuksen. Rekisteröinnin jälkeen pääset ottamaan käyttöön Kiinteistöalan Kustannuksen verkkokaupan tarjoamat digitaaliset jäsenetutuotteet.
Etunimi*
Sukunimi*
Titteli
Sähköposti*
Aktivointikoodi
Aktivointikoodia tarvitaan silloin, kun taloyhtiö on hankkinut sähköiseen tuotteeseen taloyhtiölisenssin eli käyttöoikeuden taloyhtiön asukkaille. Esim. Kiinteistölehden digilehti on tällainen tuote (vain Kiinteistöliiton jäsenille).

Kiinteistölehden digilehdessä aktivointikoodina toimii painetun lehden tilausnumero. Tilausnumero löytyy lehden takakannesta ks. Jäsenlehden aktivointi-ohje

Koodia voivat käyttää kaikki taloyhtiön asukkaat.
Jos sinulla on tiedossasi Aktivointikoodi, syötä se alla olevaan kenttään ja saat koodin tarjoamat tuotteet heti käyttöösi. Voit lisätä Aktivointikoodin käyttäjätietoihisi myös myöhemmin rekisteröinnin jälkeen.
tietosuojaselosteen*

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: