Skip Navigation LinksEtusivu > Kirjailijat > Viljakainen, Mirva
Kirjaudu sisään
34.200.226.179
Käyttäjätunnus
Salasana
Mirva Viljakainen

Viljakainen, Mirva
Turvallisuusasiantuntija

Mirva Viljakainen on toiminut yli 25 vuotta turvallisuus- ja kiinteistöalan eri tehtävissä. Hän työskentelee projektipäällikkönä ja turvallisuusalan asiantuntijana omistamassaan yrityksessä, KeyConissa.

KeyCon on erikoistunut avain- ja tunnistehallinnan ylläpidon ja toteutuksen tukemiseen. Se auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja ja kustannustehokkaita toimintatapoja jo hankittujen tai hankittavien järjestelmien ylläpitoon.

MIRVA KERTOO ITSESTÄÄN:

Lempi radio-ohjelmani on Ylen Puhelinlangat laulaa. Perjantai-iltaisin hakeudunkin usein auton rattiin, jotta voin saavuttaa ohjelmaa kuunnellessa "oikean tunnelman". Olen ollut solistina ja kosketinsoittajana lastenlaulubändissä, mutta aikuisvuosina musisointi on jäänyt vähemmälle. Liikunta pitää minut virkeänä ja on ehdoton jaksamisen lähde. Talvella hiihdän ja kesällä pyöräilen. Kuntosalilla paras vastukseni on raskas rauta.

Olen saanut työstäni palautetta, jossa kehutaan uusien näkökulmien esille tuomista sekä henkilöstöä motivoivaa ja mukaansa tempaavaa, positiivisen tekemisen meiningin herättämistä.

JULKAISUT

Avainturvallisuus (Verkkokurssi, Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2017)Viljakainen, Mirva
Isännöinnin käsikirja 2018 (yksi kirjoittajista; Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2018)
Ammattimaisen avainpalvelun ABC (Kiinteistömedia Oy, 2020)Viljakainen, Mirva