Skip Navigation LinksEtusivu > Kirjailijat > Hupli, Jenni
Kirjaudu sisään
44.197.197.23
Käyttäjätunnus
Salasana

Hupli, Jenni
Päälakimies, VT, OTK, KjS

Jenni Hupli työskentelee päälakimiehenä Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä. Huplilla on vankka kokemus kiinteistötoimialan juridiikasta; hän on työskennellyt alan juridisissa asiantuntijatehtävissä vuodesta 1997 lähtien.

Hupli on työskennellyt Kiinteistöliiton ohella neuvontalakimiehenä liiton jäsenyhdistyksistä Uudenmaan Asuntokiinteistöyhdistyksessä (nyk. Kiinteistöliitto Uusimaa) sekä Suomen Vuokranantajat ry:ssä. Lisäksi hän on toiminut kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneena asianajajana Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:ssä sekä yhtiölakimiehenä Ovenia Oy:ssä (nyk. Ovenia Group Oy).

Hupli on suorittanut tuomioistuinharjoittelun (VT) ja hänet on sertifioitu kiinteistöjohtajaksi (KJs). Hän on suorittanut myös taloyhtiön hallitustyöskentelyyn valmistavan Hyväksytty taloyhtiön hallituksen jäsen (HTHJ) -verkkokoulutuksen.

JULKAISUT

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko - osakkaalle ja asukkaalle (yksi työryhmän jäsenistä; Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2017 ->)
Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus - hallitukselle ja isännöitsijälle (yksi työryhmän jäsenistä; Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2017 ->)
Taloyhtiöriidat - Vinkkejä erimielisyyksien hallintaan (Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2017)Hupli, Jenni - Kaivanto, Keijo
Hallituksen tehtävät ja vastuut (Kiinteistöalan Kustannus Oy, 2020; myös aiemmat painokset)Hupli, Jenni

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: