Skip Navigation LinksEtusivu > Artikkelit ja tiedotteet > Nimityksiä Kiinteistöalan Kustannus Oy:ssä
Kirjaudu sisään
44.197.197.23
Käyttäjätunnus
Salasana
8.1.2015

Nimityksiä Kiinteistöalan Kustannus Oy:ssä

HuK Laura Johansson on nimitetty 1.1.2015 alkaen kustannustoimittajaksi. Hän on toiminut osa-aikaisissa tehtävissä yrityksessämme 6.8.2013 lähtien. Kustannustoimittajan työn lisäksi Johansson osallistuu yrityksemme markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Aikaisemmin Johansson on toiminut mm. viestintäassistenttina Helsingin Messukeskuksessa, tarjoilijana Fazer ravintolat Oy:ssä ja talousassistenttina Oy DeLaval Ab:ssä.

Oikeustieteen ylioppilas Juha Karvonen on nimitetty 5.1.2015 alkaen tuottajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu uusien sähköisten palvelujen tuottaminen, osallistuminen sähköisten palveluiden kehittämisprojekteihin ja määritellyt markkinointitehtävät.

Aikaisemmin Karvonen on toiminut Helsingin seudun kauppakamarissa sähköisten tuotteiden toimittajana ja Talentum Media Oy:ssä web-analyytikkona ja Suomen Lain toimituspäällikkönä.

Eija Kuisma on nimitetty 5.1.2015 alkaen projektipäälliköksi. Kuisma ottaa vastuulleen suurasiakasmyynnin. Lisäksi hän osallistuu tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin.

Aikaisemmin Kuisma on toiminut Biohit Oyj:ssa tuotespesialistina vastaten diagnostisen tuoteryhmän tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, Kansainvälisen kaupan koulutussäätiö Fintrassa myyntikonsulttina sekä monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä Transmeri Oy:n, Medtronic Finland Oy:n ja Berner Oy:n palveluksessa. Kansainvälistä kokemusta Kuismalla on 3,5 vuoden työskentelystä Belgiassa.

Kysy tuotteistamme tai anna palautetta

* = Pakollinen täytettävä
Viestisi meille: *Nimi: *Sähköposti: *Puhelin: